Capitol Park Šabac, prvi ritejl park u Šapcu, obeležio je svoj četvrti rođendan uz otvaranje dve nove prodavnice – svetski poznatog modnog brenda H & M, kao i novog salona nameštaja Nefa. Redovi posetilaca formirali su se od ranih jutarnjih sati ispred ulaza u nove prodavnice.

Direktor kompanije Poseidon Group u Srbiji Džejms Gan ističe važnost razumevanja potreba potrošača u ritejl sektoru: “Osluškivanjem potreba naših posetilaca prilagođavali smo način poslovanja, usluge i miks brendova u Capitol Parku Šabac tokom protekle četiri godine. Ponosni smo što je H &M kao jedan od najpoznatijih modnih brendova današnjice postao deo našeg centra, kao i na činjenicu da novi brendovi na tržištu kao što je Nefa prepoznaju kvalitet poslovanja Capitol Parka.”

Pored rođendanskih popusta u svim prodavnicama, posetioci su uživali u celodnevnom zabavnom programu za decu i odrasle, a od 18.30 h u koncertima Abba Real Tribute benda i Sare Jo. Rođendansko slavlje Capitol Parka Šabac nastavlja se u subotu uz poznati šoping događaj “Veče kupovine i dobre zabave” sa početkom u 17 h.