ŠOPING

tempoTempo je prepoznatljiv po svom jedinstvenom konceptu koji omogućava potrošačima da na jednom mestu pronađu najraznovrsniji asortiman proizvoda, od prehrambenih artikala, kućne hemije, kućnih aparata, tehničkih uređaja, tekstila, garderobe do opreme za baštu, automobile i sportske opreme, po izuzetno povoljnim cenama.

jyskJYSK je međunarodni maloprodajni lanac koji prodaje ‘sve za kuću’. Najbolje ponude za spavaću sobu, kupatilo, dnevnu sobu i radnu sobu kao i sve ostalo što Vam zatreba. Oko 2.100 trgovina u 36 zemalja širom sveta sa 35 godina iskustva i uvek odličnom ponudom čekaju na vas.

obuca-metro„Obuća Metro“ Vrbas, osnovana je 1990. godine. Prodajni objekti „Obuća Metro“ nalaze se u gradovima širom Srbije: u Beogradu sa 13 poslovnih jedinica, Novom Sadu sa 4, u regionu Vojvodine u 13 gradova sa 14 objekata, užoj Srbiji u 25 gradova sa 28 objekata, ukupno 59 maloprodajna objekta i najveća je trgovačka mreža u zemlji specijalizovana za prodaju obuće.

c-and-aC&A je holandski međunarodni lanac modnih prodavnica odeće! Kompanija je osnovana 1841.godine i od tada je u mnogim delovima Evrope sastavni deo gradske slike. C&A nudi modnu liniju za celu porodicu. Za to se brine dvanaest brendova u okviru C&A kompanije, koji svojim kupcima ispunjavaju sve modne želje, od hip i trendy do klasično-elegantnog stila.

new-yorkerNew Yorker nudi odeću za mlade, džins, sportsku odeću, kao i široku ponudu modnih dodataka i rublja. Od otvaranja svoje prve prodavnice u Flensburgu, Nemačka, 1971., New Yorker se razvio u međunarodnu modnu kompaniju. Sada se New Yorker sastoji od više od 950 prodavnica u 39 zemalja, što ga čini jednom od najvećih europskih modnih kuća.

deichmannModna obuća za sve starosne grupe dobrog kvaliteta po povoljnim cenama! Ovi principi su preduzeće Deichmann u Nemačkoj kao i u drugim državama učinili nezamenljivim. Preduzeće Deichmann svojim kupcima nudi cenovne prednosti i sinergetske efekte. Tokom 2011. godine grupa Deichmann je prodala više od 156 miliona pari cipela širom sveta.
Takko_logoTakko Fashion nudi povoljnu modu za celu porodicu. Bilo moderno-rafinirano, klasično-šik ili sportski-ležerno – ko želi sebi da priušti novu odeću, ne mora da potroši mnogo. Sa preko 1.800 poslovnica u zemlji i inostranstvu spadaju u najveće trgovce tekstilom u Nemačkoj.

sport-visionKompanija Sport Vision lider je sportske maloprodaje na tržištima Balkana! Sport Vision ima više od 120 prodavnica i više od 50 renomiranih brendova! Sport Vision zapošljava više od 1200 ljudi i posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Albaniji i Bugarskoj dok se centrala kompanije nalazi u Beogradu.

lillyOsnovani 2003. danas imaju preko 127 Lilly drogerija širom Srbije. U saradnji sa vrhunskim dermatolozima i farmakolozima razvili su širok asortiman proizvoda Velnea, a dostupna je i najkvalitetnija kozmetika, sredstva za negu tela, dečiju nega i hrana, bebi program, pomoćna lekovita sredstva, parfeme i kućnu hemiju.

djakKompanija „ĐAK“ kao jedan od najvećih lanaca multibrand prodavnica sportske opreme na teritoriji Srbije, u svom prodajnom asortimanu nudi proizvode najpoznatijih svetskih proizvodjača: Hummel, Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, And 1, Roba di Kappa, Colmar, Speedo, Arena, Joola kao i mnogih drugih.

vulkanLanac Knjižare Vulkan nastao je u junu 2010. godine pod sloganom „Erupcija ideja“. Pokrenut je od strane dva ugledna beogradska izdavača „Mono i Manjana“ i „Alnari“. Osnovu ponude čine knjige svih domaćih izdavača ali i veliki izbor knjiga na stranim jezicima. Knjižare Vulkan potrudiće se da vam pomognu da živite bogatije i zadovoljnije kroz zabavu, obrazovanje i inspiraciju!

kenveloOsnovan 1989 godine, Kenvelo je postao najbrže rastući Evropski brend. Njegova maloprodajna mreža obuhvata više od 270 prodavnica u 19 zemalja, uključujući Slovačku, Češku Republiku, Srbiju, Bugarsku i Rumuniju. Lanac proizvodi visok kvalitet, savremenu odeću i razne aksesoare u skladu sa najnovijim modnim trendovima.

pertiniKompanija Pertini je lider na tržištu igračaka od 1990. godine. Za svo to vreme postojanja, kompanija je napredovala i postala jedna od najuticajnijih i najinovativnijih kompanija u regionu. Svojim širokim asortimanom, kvalitetnim i atraktivnim igračkama, Pertini postavlja standarde već dugi niz godina.

exclusive-changeExclusive Change otkupljuje i prodaje sve valute koje propisi dozvoljavaju, a pored toga na istom mestu možete dopuniti svoj mobilni telefon, kupiti karte za razne koncerte i utakmice preko Eventima, a i oprobati se sa igrama na sreću preko Državne lutrije Srbije.

 

glamour-cafeNakon šopinga, osvežitе sе i opustitе u Glamour café-u!